Ontdek de kracht
van online video
voor Employer Branding,
werving en interne communicatie

Bij Formatique zijn we gespecialiseerd in het helpen van HR-managers, interne communicatiemanagers en recruitment managers om de kracht van online video content te benutten om hun communicatie een boost te geven. Met onze full-service aanpak, van strategie- en conceptontwikkeling tot opnames en montage, leveren wij maatwerk video-oplossingen voor jouw unieke behoeften.

Employer Branding

Trek toptalent aan met boeiende video's die jouw bedrijfscultuur, waarden en werknemerservaringen onder de aandacht brengen. Ons team begrijpt het belang van authenticiteit en ontwikkelt overtuigende, originele video's waarmee je een sterk werkgeversmerk opbouwt.

Recruitment

Wij produceren boeiende wervingsvideo's die kandidaten enthousiast maken om zich bij jouw team aan te sluiten. De hedendaagse sollicitant gaat niet alleen voor rationele argumenten en salaris, maar wil zich identificeren met het bedrijf. Laat zien waar je voor staat, wat je ‘puropse is, de werksfeer en hoe collega’s het ervaren om onderdeel te zijn van het bedrijf. Welke motivatie ze uit hun werkzaamheden halen. De kijker voelt het werkplezier van de mesen in beeld en welke kansen ze zien voor de toekomst. OP deze manier creëren we een emotionele band met potentiële kandidaten en jouw merk.

Interne communicatie

houd je medewerkers op de hoogte, gemotiveerd en verbonden met het bedrijf via dynamische video content. Onze expertise ligt in het ontwikkelen van formats die ideaal zijn voor repetitieve communicatie, zoals periodieke updates, all hands meetings en trainingen. Door gebruik te maken van de kracht van video transformeren we alledaagse communicatie in boeiende ervaringen, waardoor de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers toeneemt.

Oplossingen op maat

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en doelstellingen heeft. Daarom werkt ons team nauw met je samen om op maat gemaakte videostrategieën te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke zakelijke behoeften. Of je een eenmalig videoproject of een uitgebreide videocontentstrategie nodig heeft, wij hebben de expertise en middelen om resultaten te leveren.

Naadloze uitvoering

van scriptschrijven en storyboarding tot filmen en postproductie, ons team verzorgt elk aspect van het videoproductieproces. We zijn trots op onze aandacht voor detail, creatieve visie en toewijding aan het leveren van video's die de verwachtingen overtreffen. Met onze technische expertise en de modernste apparatuur zorgen wij ervoor dat uw video's van de hoogste kwaliteit zijn en geoptimaliseerd voor verschillende platforms.

Klaar om jouw Employer Branding, werving en interne communicatie radicaal te veranderen met boeiende online video's?

Neem vandaag nog contact op met Formatique om jouw videobehoeften te bespreken, en laat ons een oplossing op maat creëren die resultaten voor jouw organisatie stimuleert.

Start hier >

Formatique - jouw vertrouwde partner voor online videocontentstrategie en -productie voor Employer Branding, werving en interne communicatie.

Strong formats pay off

© 2023 Formatique  Privacyverklaring