OVER ONS

Formatique is een online videobureau gespecialiseerd in formatontwikkeling. Wij geloven dat we klanten bij je merk of dienst kunnen betrekken door middel van videoformats. Videoseries waarin jouw merkverhaal en de nieuwsgierigheid en interesse van de kijker, samenkomen in een aansprekende vorm. Tailored content voor wat de doelgroep bezighoudt en waar en wanneer de video’s worden bekeken.

Het management wordt gevoerd door Vincent Drubbel en Godfried De Vries. Beide al ruim 15 jaar actief in de media en kunnen je, samen met het Formatique team, dankzij hun ervaring en netwerk altijd vooruit helpen met communicatie waarbij video wordt gevraagd.

Wij combineren voor jou de kunst van concepting en productie met de kennis van content strategy, klantdata en distributievormen. We stimuleren herkenbaarheid door eenduidigheid in vorm, inhoud en publicatie-frequentie. Daarnaast biedt het gebruik van een format efficiency voordelen. Je hoeft immers niet steeds opnieuw het kostbare wiel uit te vinden. 

GODFRIED DE VRIES

Founder / Creative director

VINCENT DRUBBEL

Founder / Managing director

© 2023 Formatique  Privacyverklaring

closelinkedin-squaremenuchevron-down