Buitenbeeld is terug!

Buitenbeeld is terug! De online video serie, bekend van classic filmpjes met Henk en Ingrid op de Kamasutra beurs, Thunderdome gekkies en quotes als ‘raps’ en ‘bij de Laidel gekocht’.

De vertrouwde sfeer in een nieuw jasje. Positief, nieuwsgierig, eigenwijs. Af en toe schurend maar wel met een knipoog. Zonder oordeel zoekt Buitenbeeld bijzondere gewone Nederlanders op in de publieke ruimte. Niet meer zoals voorheen op Flabber, maar op een eigen Buitenbeeld Youtube kanaal: youtube.com/buitenbeeldTV en uiteraard present op socials als Insta en Facebook.

Dankzij de trouwe schare fans die al tijden om nieuwe filmpjes vraagt, hebben we de camera en microfoon weer opgepakt. We zijn eigenlijk eind 2019 alweer begonnen met filmen, maar door Covid moesten we even pas op de plaats maken. Nu het openbare leven weer op gang komt kunnen wij ook weer nieuwe afleveringen maken en we hebben een mooie sponsor gevonden in Coinmerce. Koningsdag 2021 was wat dat betreft een mooi startpunt en dat is ook de eerste aflevering die we online hebben gezet’. 

De komende tijd volgt iedere week een nieuwe aflevering op Youtube en leuke clips op Insta en Facebook. Dus de fans hebben iets om naar uit te kijken.

De Buitenbeeld kanalen zijn:

https://www.youtube.com/buitenbeeldTV

https://www.instagram.com/BuitenbeeldTV

https://www.facebook.com/BuitenbeeldTV

© 2023 Formatique  Privacyverklaring

closemenuchevron-down