Ontdek de kracht van online video voor events

Haal het maximale uit je evenement door het online te 'verlengen' met video. Van promo’s & uitnodigingvideo’s, tot live interviews en aftermovies. Online video's vergroten de waarde van je fysieke evenement.

Gebruik het moment

Bij fysieke events komt een schat aan kennis en expertise samen. Bij Formatique geloven we dat dit moment van samenzijn de ideale gelegenheid biedt om unieke en waardevolle video content te genereren.

Promo & invite’s

Voorzie je pre-event communicatie van social optimized promo's en invite-video’s waarin bijvoorbeeld de host van het event je doelgroep persoonlijk uitnodigt, herinnert en bedankt.

Reportages & after movies

Leg de hoogtepunten van jouw event vast met een reportage of aftermovie. Wij leggen hierbij de nadruk op inhoud. Met een creatieve productie brengen we originele content die je ter informatie en inspiratie met de online kijkers deelt via je eigen kanalen.

Event studio

Integrale key note presentaties, gemaakt voor grote ruimtes, zijn online vaak moeilijk uit te kijken. Ervaar daarom de kracht van een event-studio, waarin we op locatie - in een compacte studio-setting - keysprekers op een unieke manier interviewen en zodoende jouw event, live of on demand, een extra dimensie geven.

Oplossingen op maat

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en doelstellingen heeft. Daarom werkt ons team nauw met je samen om op maat gemaakte videostrategieën te ontwikkelen, die aansluiten bij jouw specifieke zakelijke behoeften. Of je nou een eenmalig videoproject, of een uitgebreide video-contentstrategie nodig hebt; wij hebben zowel de expertise, als de middelen om je campagne tot een succes te maken.

Waarom wij?

Wij zijn jouw go-to videopartner. Van strategie, executie tot resultaat. Het is alsof je een in-house video-productiebureau hebt. In onderstaande video leggen we uit hoe we -  samen - het maximale resultaat uit jouw video's halen.

Klaar om jouw event online communicatie te verrijken met online video's?

Neem vandaag nog contact op met Vincent Drubbel van Formatique.

+316-52671274 / vincent@formatique.nl

Start hier >

Formatique - jouw vertrouwde partner voor online videocontentstrategie en -productie voor live, hybride & on demand events.

Strong formats pay off

© 2023 Formatique  Privacyverklaring

closemenuchevron-down