Ontdek de kracht
van online video
voor branded content

Branded content gaat vooral over het toevoegen van waarde. De branded video's vermaken, informeren en inspireren. De kijker ervaart duidelijk een: ‘That is in it for me’. Waardevolle en authentieke content, die de kijker met plezier tot zich neemt.

Versterk je merk

Branded video content is veelzijdig en helpt je merk op te vallen, op zo’n manier dat het natuurlijk en niet commercieel aanvoelt. Het succes van de video’s hangt af van het begrip van het publiek, de relevantie van de boodschap voor het gekozen platform en de creativiteit in de uitvoering.

Het inzetten van video is een uitermate krachtig instrument om merkherkenning, betrokkenheid en conversies te vergroten. Formatique helpt je bij alle keuzes die je moet maken om deze videoproducties te ontwikkelen en te produceren.

Video Formats

Seriematige inzet van video versterkt de herkenbaarheid van de content en je merk. Het consequent en op regelmatige basis publiceren van deze content is essentieel voor het succes. Een bijkomend voordeel is kostenefficiëntie, omdat je niet steeds het (kostbare) wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Oplossingen op maat

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en doelstellingen heeft. Daarom werkt ons team nauw met je samen om op maat gemaakte videostrategieën te ontwikkelen, die aansluiten bij jouw specifieke zakelijke behoeften. Of je nou een eenmalig videoproject, of een uitgebreide video-contentstrategie nodig hebt; wij hebben zowel de expertise, als de middelen om je campagne tot een succes te maken.

Waarom wij?

Wij zijn jouw go-to videopartner. Van strategie, executie tot resultaat. Het is alsof je een in-house video-productiebureau hebt. In onderstaande video leggen we uit hoe we -  samen - het maximale resultaat uit jouw video's halen.

Klaar om jouw Branded Content te verreiken met online video's?

Neem vandaag nog contact op met Vincent Drubbel van Formatique.

+316-52671274 / vincent@formatique.nl

Start hier >

Formatique - jouw vertrouwde partner voor online videocontentstrategie en -productie voor branded content.

Strong formats pay off

© 2023 Formatique  Privacyverklaring

closemenuchevron-down