Ontdek de kracht
van online video
voor employer branding.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van HR-managers, interne communicatiemanagers en recruitment managers, om de kracht van online video content te benutten. Met onze full-service aanpak, van strategie- en conceptontwikkeling tot opnames en montage, leveren wij op maat gemaakte video-oplossingen voor jouw unieke behoeften.

Employer Branding

Trek toptalent aan met video's die jouw bedrijfscultuur, waarden en werknemerservaringen belichten. Bij Formatique begrijpen we het belang van authenticiteit en creëren we overtuigende, originele video's waarmee je een sterk werkgeversmerk opbouwt.

Recruitment

Wij hebben veel ervaring met het produceren van wervingsvideo’s, die kandidaten enthousiast maken om zich bij jouw team aan te sluiten. Bij de hedendaagse sollicitant gaat het niet alleen om rationele argumenten en salaris. Laat daarom zien waar je voor staat, wat je ‘purpose' is en hoe collega’s het werk ervaren. Door een emotionele band te creëren, versterken we niet alleen jouw merk, maar vergroten we ook de kans dat de juiste kandidaat solliciteert voor de juiste functie.

Interne communicatie

Versterk de band met je medewerkers door ze op de hoogte te houden, te motiveren en te verbinden met het bedrijf door middel van videocontent. Onze expertise ligt in het ontwikkelen van formats die ideaal zijn voor repetitieve communicatie; zoals periodieke updates, all hands meetings en trainingen. De kracht van video vergroot de betrokkenheid en productiviteit van je team.

Oplossingen op maat

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en doelstellingen heeft. Daarom werkt ons team nauw met je samen om op maat gemaakte videostrategieën te ontwikkelen, die aansluiten bij jouw specifieke zakelijke behoeften. Of je nou een eenmalig videoproject, of een uitgebreide video-contentstrategie nodig hebt; wij hebben zowel de expertise, als de middelen om je campagne tot een succes te maken.

Waarom wij?

Wij zijn jouw go-to videopartner. Van strategie, executie tot resultaat. Het is alsof je een in-house video-productiebureau hebt. In onderstaande video leggen we uit hoe we -  samen - het maximale resultaat uit jouw video's halen.

Klaar om jouw employer branding te verrijken met online video's?

Neem vandaag nog contact op met Vincent Drubbel van Formatique.

+316-52671274 / vincent@formatique.nl

Start hier >

Formatique - jouw vertrouwde partner voor online videocontentstrategie en -productie voor employer branding, werving en interne communicatie.

Strong formats pay off

© 2023 Formatique  Privacyverklaring

closemenuchevron-down