Ontdek de kracht
van live online events

Wij zijn gespecialiseerd in produceren van live online-events, webinars en hybride varianten. Met onze full-service aanpak, van strategie- en conceptontwikkeling, tot het verzorgen van de techniek en uitzending, leveren wij op maat gemaakte video-oplossingen voor jouw unieke behoeften.

Talkshow

In een round-table, of late night setting gaat een presentator in gesprek met gasten. Een goede setting voor discussie en het delen van informatie.

Bulletin

Een nieuwsdesk, duo-presentatie of 1 op 1 interview maakt het mogelijk om (periodiek) updates te geven aan medewerkers, of externe relaties.

Virtual meeting

Een host/moderator in de studio staat - via schermen - in het decor in contact met gasten die vanaf remote locaties via videoverbinding meegeschakeld worden. Een budgetvriendelijke en slimme manier om een professioneel programma te maken.

Virtual & Hybride events

All hands meetings, award uitreikingen, product presentaties, (mode) shows, combinaties van plenaire en break-out sessies; het is allemaal mogelijk. Afhankelijk van je wensen bieden we maatwerk oplossingen en schalen we op naar uitgebreidere settings in de studio of op locatie.

Oplossingen op maat

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en doelstellingen heeft. Daarom werkt ons team nauw met je samen om op maat gemaakte videostrategieën te ontwikkelen, die aansluiten bij jouw specifieke zakelijke behoeften. Of je nou een eenmalig videoproject, of een uitgebreide video-contentstrategie nodig hebt; wij hebben zowel de expertise, als de middelen om je campagne tot een succes te maken.

Waarom wij?

Wij zijn jouw go-to videopartner. Van strategie, executie tot resultaat. Het is alsof je een in-house video-productiebureau hebt. In onderstaande video leggen we uit hoe we -  samen - het maximale resultaat uit jouw video's halen.

Klaar om met live online events te starten?

Neem vandaag nog contact op met Vincent Drubbel van Formatique

+316-52671274 / vincent@formatique.nl

Start hier >

Formatique - jouw vertrouwde partner voor online videocontentstrategie en -productie voor live online events.

Strong formats pay off

© 2023 Formatique  Privacyverklaring

closemenuchevron-down