Our Way Forward

Per dag produceert NRG in haar reactor medische isotopen voor meer dan 30.000 patiënten wereldwijd. Tegelijk wordt een nieuwe reactor 'PALLAS' ontwikkeld.

De communicatievraag van NRG | PALLAS was: Hoe kunnen we met een gezamenlijk intern communicatieprogramma onze medewerkers optimaal voorbereiden voor de aanstaande integratie van NRG en de Stichting Voorbereiding Pallas-reactor.

Hiervoor is het interne programma 'Our Way Forward' ontwikkeld, waar we zelfs de Grand Prix Content B2E 2022 voor hebben mogen ontvangen.

Op basis van een content-kalender communiceren we per kwartaal enkele hoofdthema’s via 360° benadering over verschillende kanalen. Ieder kwartaal een interactieve talkshow, continue publicatie van on demand video formats in het online magazine, met bijbehorende artikelen voor onderlinge content-synergie.
Resultaat is (zeker ook in coronatijd) betrokken en geïnformeerde medewerkers. Content wordt optimaal crossmediaal ingezet voor o.a. onboarding nieuwe medewerkers en in aangepaste vorm voor stakeholder- en marketingcommunicatie.

 

Klant:
NRG | PALLAS
Resultaat
Strategische inzet video in B2E middelenmix
Formats krijgen hoge waardering van medewerkers
specifiek voor de doelgroep geproduceerde content
Gerelateerd werk
Geinspireerd?

Wil je meer informatie of heb je een uitdagende opdracht voor ons?

Neem contact met ons op!

Johan van Hasseltweg 43
1021 KN Amsterdam
Nederland

© 2023 Formatique  Privacyverklaring

closeflagenvelopemap-markersmartphonemenuchevron-down